Първоначално публикувано от old alfist
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с аудио диск
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от leshoiad Покажи съобщениенищо подобно, главата или чете или не!!!!!!!!!Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеНе е така колега - когато отслабне оптиката в първия момент нещата се оправят с чистене, но след време дори и чистене не помага.
Comment
-
Първоначално публикувано от leshoiad Покажи съобщениеДобре де кажи какви са тия дискове, че и метода с неро не става да го е.а!!!Alfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщениеSony или Verbatim (1.10лв) бройката си зимам аз , a такива Prinko , Maxel , Sky и дори и Verbatim от по 12 лева 100 диска !!!
Comment
-
leketo84 е прав за цд другото нещо е да се записва на бавна скорост а ако ви скача диска тогава вижте дали болтовете дето хващат ченджера не са по далги при мене имаше този проблем и в италия ми го оправиха успех
Comment
-
Първоначално публикувано от bo Покажи съобщениеКупи си VERBATIM Crystal Azo и тях ще ти ги прочете.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Пък ако не ги прочете ще е бахти тъпото, че си дал куп пари на вятъраАко в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
Comment
-
При мен всичко си бачкаше идеално при записани дискове с евтини носители и записани с Нероно от един момент звука стана като от стар ВЕФ
За да избегна всякакво ровене из чейнджъра просто си сложих касетка + мп3плеърче
Скоро мисля да взема един почистващ диск и да пробвам да видя кво ще стане
Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Командировка съм и сега нищо не мога да направя, но за принкото четох че също стават. Хората препоръчват скъпи дискове а не от тези който са 100 за 5 лв.
Izvinqvam se za latinicata ma nqma tuka dr v balkana.Last edited by gigi; d.m.y г., 19:33.
Comment
Comment